Time to deep dive

and find serenity within

 Ontdek welke ervaring bij je past

Door de weg naar binnen te maken gaat er een andere dimensie voor je open. Een dimensie van eerlijkheid, waarheid, werkelijkheid, duidelijkheid en helderziendheid.
I am here for you ♥

Véél liefs,
Dorke

Roadmap: zielenkracht

In welke fase zit jij?
Fase 1: Inzicht en bewustwording
Fase 2: Kennis, kunde & acceptatie
Doordat we contact maken met onderliggende, diepere lagen krijg je nieuwe inzichten in jezelf. Innerlijke vrijheid is het fundament van vrijheid in het dagelijkse leven.

 

Ruimte voor vernieuwing

Hoe diep durf jij te duiken? Het is exact wat deze tijd van ons vraagt. Zolang de dualiteit nog in ons zit, zullen we het in de buitenwereld blijven ervaren. We helpen de Aarde om de schaduwkanten in ons Zelf op te lossen.

Awaken to love

Hoe stevig is jouw innerlijk leiderschap? We gaan weer contact maken met onvoorwaardelijke liefde.

Diep van binnen voel je je onrustig, het gevoel dat je ‘iets’ mist in je leven. Je zoekt vervulling in de buitenwereld met spullen, mensen, een drukke agenda. De missing link.

Empowerment groepstraining

Deze drie daagse groepstraining vindt één à twee keer per jaar plaats. De vele prikkels en afleidingen zorgen ervoor dat je je soms doelloos voelt. Je wilt weer écht gaan Leven, in plaats van Overleven. Zodra de locatie en datum bekend is, staat dit in de nieuwsbrief en op de website.

Roadmap: Story of hope

In deze masterclass neem ik je mee in de wereld van verslavingen en controle stoornissen. Jarenlang was het chaos in mijn hoofd en was ik de verbinding met mijn hart compleet verloren. Deze masterclass helpt je om op een andere manier naar het leven te gaan kijken en geeft je herkenning en erkenning voor jezelf.