Kennismaken met HSP coaching?

ben jij snel overprikkeld?

Onze prestatiegerichte maatschappij geeft vaak veel druk en daardoor vergeten we stil te staan bij de dingen die écht belangrijk zijn. Tegenwoordig zijn wij digitaal continue beschikbaar en worden daardoor veel geprikkeld. Als HSP kan de wereld je dan nogal overweldigen. Je neemt nuances subtieler waar en je hebt meer tijd nodig om indrukken te verwerken. Daarnaast heb je vaker behoefte aan rustmomenten. Wil jij beter leren omgaan met deze eigenschap?

 

Koffiedate

Misschien weet je nog niet dat je hoogsensitief bent, of heb je het juist net ontdekt. Graag nodig ik je uit voor een telefonische kennismaking. In deze vrijblijvende kennismaking leren wij elkaar kennen en neem ik je mee in mijn manier van werken.

ROTS IN DE BRANDING

Een aantal jaar geleden werd mij duidelijk: ik ben HSP. Dat heeft veel bij mij getriggerd. Ik ben er steeds meer over gaan opzoeken, begon boeken te lezen over hoogsensitiviteit en ging naar lezingen. Door me te verdiepen in hoogsensitiviteit ben ik eerlijk naar mezelf gaan kijken. Dit was noodzakelijk om grote stappen te maken.

Wat ik om me heen zie is dat mensen in de zorg vaak te lang doorgaan en veel lasten ervaren ten gevolge van onregelmatige werktijden. Men verlegt continu hun eigen grens. Tijdens mijn zoektocht ben ik heel vaak gevallen en daarentegen ook weer opgestaan. Dankzij de uitdagingen die op mijn pad kwamen, kreeg ik de mogelijkheid om mezelf te profileren. Stapsgewijs leerde ik een rots in de branding te zijn voor mezelf, later ook voor anderen. Het werd mij steeds helderder wat me steeds triggert en daardoor kreeg ik de kans om stapsgewijs te groeien tot waar ik nu sta. Eén van de meest waardevolle inzichten die ik op mijn pad mocht ontvangen is: hoe stiller het is, des te meer antwoorden ik ontvang.

Waarom hypnotherapie?

Hypnotherapie kan om veel verschillende redenen worden ingezet. Ieder mens is anders en iedereen heeft zo zijn eigen beweegredenen om voor hypnotherapie te kiezen. Ik geloof dat lichaam en geest nauw met elkaar zijn verbonden en dat ons lichaam ons heel veel te vertellen heeft. We leven zoveel vanuit ons hoofd en ‘verdwijnen’ daarmee snel met onze aandacht in de buitenwereld. Hypnotherapie zorgt ervoor dat je weer contact krijgt met kern, je gevoel en het onderbewuste.  Wist je dat ons onderbewuste naast allerlei herinneringen ook liefdevolle bronnen onderdrukt?

Een sessie biedt je een toenemende draagkracht en stabiliteit, een verfijning en aanscherping van al je kernvermogens.  Je gaat meer harmonie in je leven en relaties ervaren. Innerlijke vrijheid is het fundament van vrijheid in het dagelijkse leven.

    Aangesloten bij HSP Begeleiders Nederland

    Bezoek de website van HSP Begeleiders Nederland voor meer informatie over HSP op www.hspbegeleidingnederland.nl of word lid van Facebookpagina Bewust-er-zijn met hooggevoeligheid.