Inspiratie sessie

Losse sessie

Awaken to love

Vanuit eigen ervaring en intuïtie help ik jou graag op weg. Je maakt kennis met onthechten; het is de weg vrijmaken voor jezelf van binnen-uit. Onthechten is een term uit het Boeddhisme, vaak een rode draad in sessies. Diepere lagen worden aangeraakt zodat lasten blijvend worden getransformeerd. Het werkt door in alles in je leven: privé, school, werk en al je relaties. Op het moment dat je vanuit je eigen centrum leeft kun je dicht bij jezelf blijven, in welke situatie dan ook.

Het hart als wegwijzer van jouw leven

Wanneer je met objectieve ogen kunt kijken naar dat wat er is, valt de ruis steeds meer weg. Je wordt steeds meer waarnemer in plaats van deelnemer zonder dingen persoonlijk te maken of weg te kijken. Letterlijk Zijn met wat er is. Het leven kan soms intens zijn, zeker in deze tijd van het grote ontwaken. De enige manier om daar mee om te gaan is onthechten. Onthechten betekent niet dat je liefdeloos bent of ontkent, of net doen alsof het er niet is. Onthechten betekent dat je in de liefde kunt blijven en met de aandacht bij jezelf. Terwijl je met compassie waarneemt wat er gebeurt. Je leert de verbinding weer te voelen met je hart; de wegwijzer van jouw leven!

 

Hoe goed ken jij jezelf?

Door middel van o.a. hypnotherapie  transformeren we onderliggend trauma waardoor je kunt versnellen in energetische processen. In het onderbewuste liggen ook liefdevolle bronnen verborgen waar weer contact mee wordt gemaakt. Overige werkvormen: metaforische spiegels, lichaamswerk, creatieve therapie, effectieve communicatie, confrontatietechnieken, werken met de verschillende belevingsgebieden, contact met de natuur en opdrachten om in het dagelijkse leven toe te passen.

Dorke stelt de goede vragen en gaf me de veiligheid en het vertrouwen wat ik nodig had om me te kunnen overgeven aan wat er was. Heel bijzonder. Dorke kan op de juiste momenten zorgen dat je over drempels heen durft door de juiste dingen te zeggen als een soort aanmoediging. Ik heb er veel aan gehad; ik heb vooral veel inzicht gekregen.

Ik ben in mijn kracht gaan staan, ben stappen aan het zetten die ik al heel lang wilde zetten maar nooit durfde vanuit onzekerheid. De sessies hebben hier zeker een bijdrage in geleverd. Al met al een mooie positieve ervaring.

Rita (nabij Eindhoven)