Inspiratie sessie

Awaken to love

Diep van binnen voel je je onrustig, het gevoel dat je ‘iets’ mist in je leven. Je zoekt vervulling in de buitenwereld met spullen, mensen een drukke agenda. De missing link. Je hebt veel vrienden, een relatie en een fijn huis. Toch knaagt er iets. Het is het hongerige gevoel naar iets wat er altijd is, wat we niet herkennen. Je bent je steeds meer bewust van je herhalende patronen en lijkt niet verder te komen. Je bent met je aandacht geprojecteerd op de buitenwereld, waardoor je nauwelijks meer voelt wat er van binnen is. Het is tijd om weer contact te maken met onvoorwaardelijke liefde, die begint bij jezelf.

Meer begrip voor jezelf en anderen

Energie en motivatie om door te pakken waar nodig

Richting geven aan wat goed voelt voor jou

Rust in je hoofd en in je lijf

Acceptatie in plaats van verzet

Inzichten en antwoorden zodat je verder kunt

Dorke stelt de goede vragen en gaf me de veiligheid en het vertrouwen wat ik nodig had om me te kunnen overgeven aan wat er was. Heel bijzonder. Dorke kan op de juiste momenten zorgen dat je over drempels heen durft door de juiste dingen te zeggen als een soort aanmoediging. Ik heb er veel aan gehad; ik heb vooral veel inzicht gekregen.

Ik ben in mijn kracht gaan staan, ben stappen aan het zetten die ik al heel lang wilde zetten maar nooit durfde vanuit onzekerheid. De sessies hebben hier zeker een bijdrage in geleverd. Al met al een mooie positieve ervaring.

Rita (nabij Eindhoven)