Losse HSP coaching sessie

Vibrate higher sessie

Ben jij er klaar voor om jezelf op nr. 1 te zetten, jouw eigen pad te volgen en jouw leven te leiden in flow?

Tijd voor een ontspannen gesprek

Je bent een zorgzaam en sensitief persoon. Daarom maakt het jou intens gelukkig om bij te kunnen dragen aan het geluk van anderen. Je bent vooral met je aandacht geprojecteerd op de buitenwereld, waardoor je nauwelijks meer voelt wat er van binnen is. Je ben uit jezelf weg gegaan en dat kost energie. Serenity coaching helpt je om vast te stellen wat je klacht of lichaam je proberen te vertellen. Vervolgens bepalen we samen wat er voor nodig is om je klacht(en) op te lossen.

In een beperkt aantal sessies (4 à 10) staan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording centraal. Tussen elke sessie zit 14 dagen zodat je tijd hebt om de aangehaalde aspecten te onderzoeken en kunt wennen aan verandering van overtuiging en gedrag. Je leert op een respectvolle wijze verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en jouw leven waardoor problemen kunnen worden opgelost en er genezing kan plaatsvinden. Een sessie wordt veelal ervaren als een prettig en ontspannen gesprek.

Een ontdekkingsreis naar rust en Innerlijke Vrijheid. Natuurlijk komen daar soms emoties bij los. In een veilige omgeving en onder begeleiding worden deze goed opgevangen.

Een gevoel van thuiskomen

Als betrokken en mensgerichte HSP coach begeleid ik jou graag in het proces van de bewustwording tot en met de acceptatie. Mijn manier van werken is praktisch en intuïtief. Door de eenvoud van deze therapie, ervaar je al snel opluchting en bevrijding. Hypnose geeft je de ervaring van een diepe geestelijke én lichamelijke rust. Je komt thuis in jezelf. Deze aangename ervaring zorgt ervoor dat je lichaam en je psyche zich spontaan bevrijden van de lading van niet volledig verwerkte ervaringen uit het verleden. Minder stress maakt dat het lichaam beter gaat functioneren en geeft een betere weerstand.

Resultaat

Je krijgt nieuwe inzichten over hooggevoeligheid, je krijgt handvatten en tips die je direct in de praktijk toe kan passen. Je leert om te gaan met overprikkeling en nog belangrijker, hoe je dit kunt voorkomen. Positieve effect hiervan:

  • Meer begrip voor jezelf en anderen
  • Meer energie
  • Positief in het leven staan
  • Meer richting geven aan wat goed voelt voor jou
  • Rust in je hoofd en in je lijf
  • Acceptatie
  • Inzichten en antwoorden

Een losse hsp coaching sessie

Een vibrate higher sessie kost 75 euro incl. BTW voor 1,5 uur.

“De voortdurende belasting van onze zintuigen, de zware druk en het hoge tempo van de moderne tijd, de koppeling van geluk aan uiterlijke prestaties en materieel bezit, en het steeds slechter wordende contact met de natuur – dit alles heeft een soort chronische opwinding veroorzaakt”.

PHILIP GOLDBERG

Aangesloten bij HSP Begeleiders Nederland

Bezoek de website van HSP Begeleiders Nederland voor meer informatie over HSP op www.hspbegeleidingnederland.nl of word lid van Facebookpagina Bewust-er-zijn met hooggevoeligheid.