Losse HSP coaching sessie

Vibrate higher sessie

Ben jij er klaar voor om jezelf op nr. 1 te zetten, jouw eigen pad te volgen en jouw leven te leiden in flow?

Thuiskomen bij jezelf

Je bent een zorgzaam en sensitief persoon. Daarom maakt het jou intens gelukkig om bij te kunnen dragen aan het geluk van anderen. Je bent vooral met je aandacht geprojecteerd op de buitenwereld, waardoor je nauwelijks meer voelt wat er van binnen is. Je ben uit jezelf weg gegaan en dat kost energie. Graag help ik je om vast te stellen wat je klacht of lichaam je probeert te vertellen. Onthechten betekent terugstappen in de heelheid, in de liefde. Op het moment dat je jezelf weer ziet, kun je ook anderen weer zien. En dat is heling.

Je leert op een respectvolle wijze verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf. Een ontdekkingsreis naar rust en Innerlijke Vrijheid. Natuurlijk komen daar soms emoties bij los. In een veilige omgeving en onder begeleiding worden deze goed opgevangen.

Geestelijke en lichamelijke rust

Als betrokken en mensgerichte lichtwerker begeleid ik jou in het proces van de bewustwording tot en met de acceptatie. Mijn manier van werken is praktisch en intuïtief. Door de eenvoud van deze therapie, ervaar je al snel opluchting en bevrijding. Hypnose geeft je de ervaring van een diepe geestelijke én lichamelijke rust. Je komt thuis in jezelf. Deze aangename ervaring zorgt ervoor dat je lichaam en je psyche zich spontaan bevrijden van de lading van niet volledig verwerkte ervaringen uit het verleden. Minder stress maakt dat het lichaam beter gaat functioneren en geeft een betere weerstand.

 

Resultaat
  • Meer begrip voor jezelf en anderen
  • Zelfgenezing
  • Verhoogde vibratie (trilling van de cellen)
  • Meer energie

Een losse hsp coaching sessie

Een vibrate higher sessie kost 75 euro incl. BTW voor 1,5 uur.

“Love one another and help others to rise to the higher levels, simply by pouring out love. Love is infectious and the greatest healing energy”.

SAI BABA

Aangesloten bij HSP Begeleiders Nederland

Bezoek de website van HSP Begeleiders Nederland voor meer informatie over HSP op www.hspbegeleidingnederland.nl of word lid van Facebookpagina Bewust-er-zijn met hooggevoeligheid.