Losse HSP coaching sessie

Vibrate higher sessie

Ben jij er klaar voor om jezelf op nr. 1 te zetten, jouw eigen pad te volgen en jouw leven te leiden in flow?

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een zorgzaam en sensitief persoon. Daarom maakt het jou intens gelukkig om bij te kunnen dragen aan het geluk en de dromen van anderen. Jij bent met jouw positieve en liefdevolle verschijning voor velen een houvast en rots in de branding. Deze rol is je op het lijf geschreven maar van binnen knaagt er iets aan je.

Diep van binnen voel je je onrustig en gedachtes als ‘ik ben niet goed / slim genoeg’ of ‘Wie ben ik om..’ houden je al langere tijd klein. Deze belemmeren je om jouw eigen behoeftes en dromen uit te spreken en daar vol voor te gaan. Je bent je bewust van je herhalende patronen en lijkt niet verder te komen.

Vanaf de buitenkant lijkt het alsof alles goed met je gaat. Je bent iemand waar mensen soms tegenop kijken. Dat wil je graag ‘goed’ doen. Toegeven dat het niet goed gaat en het aanvaarden van de wat zwaardere emoties matchen niet in jouw hoofd met dat wat jij graag wilt uitstralen.

Je wilt niemand hiermee tot last zijn, waardoor je het elke keer maar weer ‘inslikt’ en jouw eigen gevoelens en behoeftes onvoldoende de ruimte geeft. Je lichaam begint allerlei signalen te geven dat het pad wat je nu bewandeld niet in lijn is met jouw diepste verlangens. Diep van binnen weet je dat het nu toch écht tijd is om jezelf serieus te nemen en aan de slag te gaan en weer IN FLOW te komen..

Resultaat

Je krijgt nieuwe inzichten over hooggevoeligheid, je krijgt handvatten, inzichten en tips die je direct in de praktijk toe kan passen. Je leert om te gaan met overprikkeling en nog belangrijker, hoe je dit kunt voorkomen. Positieve effect hiervan:

  • Meer begrip voor jezelf en anderen
  • Meer energie
  • Positief in het leven staan
  • Meer richting geven aan wat goed voelt voor jou
  • Rust in je hoofd en in je lijf
  • Acceptatie
  • Inzichten en antwoorden

Een losse hsp coaching sessie

Een vibrate higher sessie kost 75 euro incl. BTW voor 1,5 uur.

“De voortdurende belasting van onze zintuigen, de zware druk en het hoge tempo van de moderne tijd, de koppeling van geluk aan uiterlijke prestaties en materieel bezit, en het steeds slechter wordende contact met de natuur – dit alles heeft een soort chronische opwinding veroorzaakt”.

PHILIP GOLDBERG

Aangesloten bij HSP Begeleiders Nederland

Bezoek de website van HSP Begeleiders Nederland voor meer informatie over HSP op www.hspbegeleidingnederland.nl of word lid van Facebookpagina Bewust-er-zijn met hooggevoeligheid.