Losse HSP coaching sessie

Vibrate higher sessie

Ben jij er klaar voor om jezelf op nr. 1 te zetten, jouw eigen pad te volgen en jouw leven te leiden in flow?

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een zorgzaam en sensitief persoon. Daarom maakt het jou intens gelukkig om bij te kunnen dragen aan het geluk van anderen. Jij bent met jouw positieve en liefdevolle verschijning voor velen een houvast.

Diep van binnen voel je je onrustig en gedachtes als ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘Ik wil wel veranderen maar zit eigenlijk wel goed zo’ houden je al langere tijd klein. Deze belemmeren je om jouw eigen behoeftes uit te spreken en daar vol voor te gaan. Je bent je bewust van je herhalende patronen en lijkt niet verder te komen.

Je bent vooral met je aandacht geprojecteerd op de buitenwereld, waardoor je nauwelijks meer voelt wat er van binnen is. Je ben uit jezelf weg gegaan en dat kost energie.

Jouw vragen staan centraal

Als betrokken en mensgerichte HSP coach begeleid ik jou graag in het proces van de bewustwording en acceptatie van het HSP zijn. Samen werken we eraan om het hooggevoelige in jou te doen ontwikkelen naar iets positiefs, zodat jij vertrouwen krijgt in de hooggevoelige jij. Mijn manier van werken is praktisch en intuïtief. Alvorens we met progressieve relaxatie of meditatie beginnen, komen eerst jouw vragen aan bod. Het beoefenen van meditatie geef je de ervaring van een diepe geestelijke én lichamelijke rust. Je komt thuis in jezelf. Deze aangename ervaring zorgt ervoor dat je lichaam en je psyche zich spontaan bevrijden van de lading van niet volledig verwerkte ervaringen uit het verleden. Minder stress maakt dat het lichaam beter gaat functioneren en geeft een betere weerstand.

Resultaat

Je krijgt nieuwe inzichten over hooggevoeligheid, je krijgt handvatten, inzichten en tips die je direct in de praktijk toe kan passen. Je leert om te gaan met overprikkeling en nog belangrijker, hoe je dit kunt voorkomen. Positieve effect hiervan:

  • Meer begrip voor jezelf en anderen
  • Meer energie
  • Positief in het leven staan
  • Meer richting geven aan wat goed voelt voor jou
  • Rust in je hoofd en in je lijf
  • Acceptatie
  • Inzichten en antwoorden

Een losse hsp coaching sessie

Een vibrate higher sessie kost 75 euro incl. BTW voor 1,5 uur.

“De voortdurende belasting van onze zintuigen, de zware druk en het hoge tempo van de moderne tijd, de koppeling van geluk aan uiterlijke prestaties en materieel bezit, en het steeds slechter wordende contact met de natuur – dit alles heeft een soort chronische opwinding veroorzaakt”.

PHILIP GOLDBERG

Aangesloten bij HSP Begeleiders Nederland

Bezoek de website van HSP Begeleiders Nederland voor meer informatie over HSP op www.hspbegeleidingnederland.nl of word lid van Facebookpagina Bewust-er-zijn met hooggevoeligheid.