Losse sessie

Awaken to love

Hoewel ik over veel methodieken beschik als therapeut en trainer, werk ik niet volgens een vast protocol. Hypnotherapie werkt door op diepere lagen zodat lasten blijvend worden getransformeerd. Het werkt door in alles in je leven: privé, school, werk en al je relaties. Ik weet vaak intuïtief wat de juiste aanpak is. Ik werk liever vanuit mijn gevoel, want mijn gevoel is heel sterk ontwikkeld. Op het moment dat je vanuit je eigen centrum leeft kun je dicht bij jezelf blijven, in welke situatie dan ook.

Maak weer contact met jouw innerlijk leiderschap

Door middel van o.a. hypnotherapie  transformeren we onderliggend trauma waardoor je kunt versnellen in energetische processen. In het onderbewuste liggen ook liefdevolle bronnen verborgen waar weer contact mee wordt gemaakt. Overige werkvormen: metaforische spiegels, lichaamswerk, creatieve therapie, wandelcoaching, effectieve communicatie, confrontatietechnieken, werken met de verschillende belevingsgebieden, onthechting, contact met de natuur en opdrachten om in het dagelijkse leven toe te passen.

Losse sessie

Een sessie kost 100 euro incl. BTW voor 1,5 uur.

Ik besloot de reis te gaan doen, in de hoop meer rust te gaan ervaren in mijn leven omdat ik me vaak onrustig en gespannen voelde. Vooral over hoe mijn leven er uitzag en wat er ging gebeuren in de toekomst. Zelfs had ik angst aanvallen gehad.

Vragen als in wat voor wereld leef ik?
Of wat is het doel van mijn bestaan op aarde?
Hielden mij steeds meer bezig.
Van deze onrust en spanning wilde ik af zodat ik weer zin en plezier terug vind in mijn leven.

De helende reis heeft mij bij mijn gevoel gebracht. Door te voelen ging ik uit mijn hoofd en werden mijn vragen beantwoord. Ook mijn onrust en onzekerheid werden stukken minder. Je gevoel [ je hart] geeft de juiste weg aan.
Daardoor mocht ik voelen wat ik belangrijk vind in mijn leven.
Wat mijn passie of drijfveer is; voor mij was dat verbonden zijn met de natuur [moeder aarde].

Door dat ik beter bij mijn gevoel kwam, kreeg ik ook meer rust en zelfvertrouwen.
Ik ben er positiever door geworden en heb weer zin in het leven.
Maar ik moet er wel voor op letten dat ik blijf voelen, anders val ik weer terug in het denken en dat is voor mij niet de oplossing.

Dorke is open en vriendelijk, ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ze werkt intuïtief en voelt erg goed aan, wat er op dat moment nodig is. Daardoor kan ze je goed begeleiden tijdens de reis. Zij stelde de vragen, maar ik moest het doen; dat was soms confronterend maar daardoor kreeg ik wel duidelijkheid. En kon door deze manier van werken wel steeds meer gaan ervaren tijdens de reis. Ook na de reis was er nog genoeg tijd en ruimte om na te praten; wat voor mij wel belangrijk was, omdat ik het een indrukwekkende en leerzame ervaring vond.

En dat alles was in een veilige omgeving, bij een goede professional. Het was voor mij een bijzondere ervaring, die me altijd bij zal blijven.

Stephan (nabij Venray)

Review Helende reis