Awakening hearts ♡

Tap into the magic


.

it’s time to shine

Luister je naar de stem van je schaduw, die alleen maar beperking ziet, de stem die niet wil, die niet denkt te kunnen, die rusteloos blijft zoeken en nooit vindt?

Of luister je naar de stem van je Licht, die je zegt dat je wél kan, die je aanmoedigt, die opening en verruiming ziet, die wil groeien, die moeite wil doen, zich bevrijden van oude ketenen en uiteindelijk steeds meer gaat aarden en thuiskomen bij jezelf, in vreugde en vrede?

5 manieren om de weg naar binnen te maken

Steeds meer mensen ervaren geestelijke en / of lichamelijke klachten, waar niet direct een verklaring voor wordt gevonden. Zo ervaren we in en om ons heen vele veranderingen. Oude gedragspatronen werken niet meer en maken plaats voor nieuwe, creatieve oplossingen. De sleutel tot verandering is om naar binnen te keren. Je gaat leren om ontspannen te leven van binnen-uit, zodat er een kracht ontstaat dat het weer kan stromen vanuit je Ware Zelf.

Hoe zou het zijn als…

 

  • … Je ermee op zou kunnen houden om de regie en controle te willen houden over jezelf, anderen en de omstandigheden waar je je in bevindt?
  • …Je rustig en gecenterd zou kunnen blijven?
  • …Je erop zou kunnen vertrouwen dat alles zich precies zo ontvouwt zoals de bedoeling is?

  • …Je meer energie zou hebben en echt zou voelen dat je leeft?

Wat de jacobs-schelp voor mij betekent

Altijd heb ik al een diepere connectie gevoeld met de zee omdat het zo groots en dynamisch is en vol diversiteit aan leven. Zo kwam ik een aantal jaar geleden in een kringloopwinkel een schelp tegen die mijn aandacht direct trok: het was de jacobs-schelp. In mijn onderbewuste was er dus al een Weten  aanwezig.

De schelp bleek een “kompas” te zijn in mijn leven waarin ik mijn parels heb mogen verzamelen. Na een “deep dive” vond ik de diep verborgen parels en deze heb ik “verzameld” in de Jacobs-schelp. Voor mij een zeer symbolische betekenis voor de route die ik heb afgelegd. Grappig genoeg best wel te vergelijken met een pelgrimstocht, alleen net iets anders. Dus niet alleen een schelp met een mooi uiterlijk ook nog eens hoogwaardige natuurlijke, magische krachten.

Wegwijzer en zelfstandigheid

Wist je dat de schelp voor autonomie staat? In deze tijd is het van harte aan te raden dat ieder gezinslid zo’n schelp heeft. En wat stokjes! De schelpdieren zijn energetisch autonoom en ze reinigen het zeewater coquilles st. jacques en mosselen doen het ook maar dit zijn de krachtigste. En dat is precies de reden waarom de schelp aan een rugzak wordt bevestigd (route naar Compostella, pelgrimsroute). Jacobs-schelpen vertegenwoordigen de frequentie van 15.3 Hertz, dat is een hele hoge frequentie.