Kennismaken met HSP coaching?

ben jij snel overprikkeld?

Onze prestatiegerichte maatschappij geeft vaak veel druk en daardoor vergeten we stil te staan bij de dingen die echt belangrijk zijn. Tegenwoordig zijn wij digitaal continue beschikbaar en worden daardoor veel geprikkeld. Als HSP kan de wereld je dan nogal overweldigen. Je neemt nuances subtieler waar en je hebt meer tijd nodig om indrukken te verwerken. Daarnaast heb je vaker behoefte aan rustmomenten. Herkenbaar? Wil jij beter leren omgaan met deze eigenschap?

 

Koffiedate

Misschien weet je nog niet dat je hoogsensitief bent, of heb je het juist net ontdekt. Graag nodig ik je uit om onder het genot van een kopje koffie, helderheid en inzichten te krijgen op het gebied van hoogsensitiviteit. In deze vrijblijvende kennismaking leren wij elkaar kennen en neem ik je mee in mijn manier van werken. Mocht je twijfelen of je HSP bent? dan beginnen we met een HSP-test. Verder richten wij ons eerst op bewustwording en gaandeweg ontdek je de mogelijkheden van deze eigenschap. Zo help ik je met HSP coaching graag op weg naar een vrijer en gelukkiger leven.

Ervaringsdeskundige

Een aantal jaar geleden werd mij duidelijk: ik ben HSP. Dat heeft veel bij mij getriggerd. Ik ben er steeds meer over gaan opzoeken, begon boeken te lezen over hoogsensitiviteit en ging naar lezingen. Door me te verdiepen in hoogsensitiviteit ben ik eerlijk naar mezelf gaan kijken. Dit was noodzakelijk om grote stappen te maken.

Als ervaringsdeskundige heb ik een manier gevonden waardoor ik mijn eigen rots in de branding ben geworden. Met heel veel vallen en opstaan heb ik dit moeten leren. Juist daarmee heb ik mijn succes kunnen behalen. Ik ben mij steeds bewuster gaan worden wat me steeds triggert en daardoor kreeg ik de kans om stapsgewijs te groeien tot waar ik nu sta. Neem gerust contact op.

    Aangesloten bij HSP Begeleiders Nederland

    Bezoek de website van HSP Begeleiders Nederland voor meer informatie over HSP op www.hspbegeleidingnederland.nl of word lid van Facebookpagina Bewust-er-zijn met hooggevoeligheid.