CancĂșn, 5 april 2023

Deze momenten…

Na een drukke werkdag samen van een drankje genieten in Puerto CancĂșn. Wow! sinds donderdag 9 maart 2023 is er veel veranderd voor mij. Een prachtige nieuwe deur is geopend: Katia is in mijn leven gekomen. Tijdens mijn avontuur in Mexico mag ik bij haar een poosje verblijven als gast. Wat een bijzondere, hartverwarmende vrouw. Een update over deze gebeurtenis deelde ik begin deze maand in een video in mijn nieuwsbrief. Terwijl we hier zitten drink ik een alcoholvrije pina colada en we eten een heerlijke Franse sandwich. Onder het genot van de (roze) volle maan met uitzicht op het water.

 

Toeval bestaat niet

Wij geloven niet in toeval. Wanneer ik terug blader in mijn agenda, zie ik een krabbel op woensdag 8 maart, toen ik nog in Playa del Carmen verbleef. “Vandaag vind ik een geweldige, comfortabele plek waar ik ‘n tijd kan verblijven. Mijn eigendommen zijn hier veilig!” De dag er na was mijn ontmoeting met Katia in CancĂșn!  Wat een enorm cadeau om ‘helpers’ op je pad te krijgen. Woorden schieten tekort.

 

Attachment leads to suffering

De afgelopen week was er ruimte voor mijn eigen innerlijke werk. Dat is tevens de reden dat het op Instagram wat rustiger is. Heel mooi hoe ik op deze nieuwe plek in CancĂșn de ruimte krijg voor mijzelf. Hoe hier de rust voor mezelf is ontstaan om zaken toe te laten die eerder nog onbewust waren. Soms zijn we blind voor bepaalde zaken in ons leven. Zo ben is er voor mijzelf helderheid gekomen op een gehechtheid op een diepere laag. Nu hier bewustzijn op is gekomen, kan ik dagelijks praktisch aan de slag deze attachment op te heffen.

De magic box wordt steeds meer en meer gevuld!

Volgende maand in Nederland:

5 mei bevrijdingsdag

 

5 mei wereld water ceremonie

Een initiatief van Ton van de Kroon

Op 5 mei is het volle maan en een maan eclips in maansverduistering in Schorpioen, dat heeft alles te maken met water. Het idee is ontstaan om een wereldwijde ceremonie met water. We bestaan zelf voor 70% uit water. Dat de ijskappen smelten daar ben ik het niet mee eens maar dat de wereld niet in balans is daar ben ik het volledig mee eens. De informatie over een evt. ceremonie in Noord-Brabant volgt spoedig!