De helicopterview is er voor mij altijd al geweest, het pionier zijn, wat gebaseerd is op inzicht, het geheel overzien. Door in de actie te gaan “ik ga ervoor!” (reis naar Mexico), heb ik mijn unieke blauwdruk gevolgd (zielsafstemming). Resultaat daarvan is dat mijn frequentie (energieveld) is verhoogd. Een keuze maken vanuit het hart is gebaseerd op vrije wil. De realisatie kwam bij mijzelf; het was er altijd al. Door te leren luisteren en te gaan handelen naar deze innerlijke ‘gids’ ga je jezelf weer herinneren wie je bent.

 

Geef jezelf volledig over

Creatieve mensen en pioniers nemen het voortouw om nieuwe wegen te bewandelen. Dit begint steeds meer zichtbaar te worden. Wat belangrijk is om het heft weer in eigen hand te nemen. Deze creatievelingen realiseren dat zij hun autonomie niet meer willen weggeven aan iets wat niet meer werkt. Daarmee zetten zij zichzelf op de eerste plaats van het herkennen en erkennen van wie zij werkelijk zijn. Daar is moed voor nodig. Door jezelf volledig over te geven aan de stroom dan pas gaat creatiekracht vóór jou werken.

In eerste instantie ervaren de gevoelige mensen alsof ze niet in deze wereld passen, wat eenzaamheid en dagelijkse problemen zowel lichamelijk en psychisch veroorzaakt. Onze moderne samenleving is op de mind gebaseerd waardoor er weinig ruimte lijkt te zijn voor creatie en gevoelszaken, met als gevolg dat deze groep totaal vastloopt.

 

Onderzoek: wat is energie?

Wat betekent dat nou eigenlijk? Nikola Tesla was een uitvinder, elektrotechnicus en natuurkundige. Hij wordt gezien als een van de grootste ingenieurs en uitvinders aller tijden.

Nikola Tesla zei dat als we het universum willen begrijpen, we energie, frequentie en trillingen moeten begrijpen. Mijn eigen ervaring leert mij dat hoe meer ik afdaal in mijzelf, aandacht geef aan mijn innerlijke belevingswereld, hoe meer bewustwording er ontstaat. Uiteindelijk is alles energie. Zo werkt het universum dan ook: magnetisme, gelijke trekt gelijke aan, wet van resonantie, ga zo maar door.

Zodra ik opvolg wat er diep van binnen ingegeven wordt , krijg ik telkens op het juiste moment dat aangereikt wat ik nodig heb. Dan weet ik dat ik in contact sta met de bron. Mensen, getallen, symbolen, dieren, spullen… Je bent een creator van je eigen werkelijkheid. Ga het eens onderzoeken voor jezelf.

 

Maak dankbaar gebruik van natuursymboliek

Wij kunnen nog zoveel leren van de natuur. Bestudeer de vogels maar eens. Wat we niet kunnen zien is hoe geweldig de natuur zelfs onder de grond samenwerkt. De natuur is altijd op zoek naar balans. Thema’s waar nog aandacht voor nodig is komen oppoppen tot we ze hebben gezien, dit met volle aandacht hebben doorleeft. Wat zo magisch is dat de natuur tot ons spreekt en informatie geeft via planten en dieren. Oftewel, stel jezelf open en maak dankbaar gebruik van natuursymboliek.

onderzoek wat je los mag laten in je leven

Het leven communiceert dus met ons. De zon, maan, planetaire stelsels helpen daarbij. Alles staat in verbinding met elkaar. Het is de kunst om de betekenis te leren zien achter de materie. Hoe beter je jezelf kent, en je sensitiviteit op de juiste wijze in zet dus als een kracht in plaats van last kun je eenvoudig in contact komen met je eigen creatiekracht. Daarbij is het van belang dat je het oude los mag laten. Echter soms zijn we ons daarvan onbewust. Tijdens de workshop Awakening hearts breng ik jouw naar je stille midden en van daaruit wordt weer helder wat de volgende stap in jou leven gaat zijn.