Mijn wieg stond in Brabant in een geweldig mooie en natuurlijke omgeving. De naam Dorke werd mij gegeven, dat betekent Geschenk van de Schepper. Persoonlijk vind ik het een waardevolle betekenis, hoewel ik op zondag niet naar de kerk ga.

HOOGBEGAAFD TEMPERAMENT

Hoogbegaafdheid betekent een hoger niveau van bewustzijn, grotere sensitiviteit, een groter vermogen tot het begrijpen van waarnemingen en het omzetten daarvan naar intellectuele en emotionele ervaringen. Op de middelbare school ontdekte ik mijn drang om buiten systemen te willen zijn. Daar kan ik genoeg grappige verhalen over vertellen. Het benauwde mij om in een vast stramien mee te moeten. Mezelf vrij ontwikkelen geeft mij ruimte om de Goddelijke intelligentie door mij heen te laten stromen.

NIEUWSGIERIGE ONDERZOEKER

Als kind creëerde ik graag mijn eigen wereld waar ik me terug kon trekken. Van nature ben ik altijd al intuïtief en sterk met de natuur verbonden geweest. Later werd mij steeds duidelijker waarom ik het nodig had om mij af te zonderen in de landerijen, in de stilte. Leren van het Leven door zélf op ontdekking te gaan. Spelenderwijs in de natuur Zijn; hier vond ik mijn rust en (eigen)wijsheid in. Daar voelde ik essentie bij, toch niet in een suf klaslokaal? Het contact met deze Goddelijke leiding ben ik gelukkig nooit verloren. Eveneens als mijn interesse in magie en innerlijke vrijheid.

 

Van struggle naar gave

Wat mij in mijn proces o.a. geholpen heeft is het schrijven van een biografie. Een jaar lang heb ik hier aan gewerkt. Dit gaf mij de kans om alles nog eens aan te raken en daarmee te helen. Het schrijven van een boek heeft mij geholpen om eerlijk naar mezelf te kijken. Bewust stilstaan en doorvoelen wat er is heeft veel in gang gezet. In mijn biografie beschrijf ik mijn levenswandeling; de weg die ik mocht bewandelen om te worden wie ik nu ben. Werkelijke heling begint van binnen-uit. Mijn eigen ‘route’ is de bron waarmee ik anderen inspireer.

Mijn persoonlijke ervaringen en inzichten blijken vaak nuttig voor anderen. Ik heb even getwijfeld aan het idee om mij zo bloot te geven over de kwetsbaarste thema’s in mijn leven. Toch werkt het nu anders: velen herkennen zich in mijn verhaal en ervaren daarbij vaak een bepaalde steun. Graag vertel ik je meer over de route die ik heb afgelegd tot nu toe: hoe ik dieptepunten heb omgezet naar positieve kracht. Wat ik merk is dat sensitieve mensen geen alledaags parcours afleggen en meestal al heel wat moeilijkheden hebben overwonnen.

Roadmap:

Story of hope – Online Masterclass

E-book – De route die een hoogsensitief persoon aflegt

Hardcopy book – De route die een hoogsensitief persoon aflegt

 

Fotocredits: eva dekkers