Divine Journey

Kom tot jezelf & herinner wie je werkelijk bent

jouw struggles op dit moment

 

Overprikkeld maar soms ook onderprikkeld

Zoekende; Hoe kan ik meer zingeving gaan ervaren?

Je hebt moeite om een veilige bedding voor jezelf te creëren

Wensen en verlangens zijn onduidelijk

 

Herken je dit?

  N

  Je wilt weer echt gaan Leven in plaats van Overleven

  N

  Teveel afleidingen in de buitenwereld zoals social media

  N

  Gebrek aan inspiratie om iets leuks te gaan doen

  N

  Je begint ergens aan en maakt het niet af

  Hoeveel tijd plan jij voor jezelf in?

  Ik help je weer verbinding te voelen met je kern, je verlangens, wensen, jouw diepere essentie. Je gaat je (spirituele) weerbaarheid ontwikkelen met als resultaat dat je jezelf gaat herkennen op een ander niveau wat je zowel de lichamelijke als geestelijke rust geeft.

  van overleven naar leven

  Geluk zit niet in het veranderen van hoe je nu bent, maar zit in het ontspannen in hoe je nu bent. Het gaat niet om het bevechten van je patronen en overtuigingen. Het gaat hier maar om één ding: zonder verzet de werkelijkheid toelaten in jouw wereld. Zo wordt je leven echt, zo wordt jij echt, zo worden je ontmoetingen met anderen echt. En zo ga je steeds meer ontspanning in je leven ervaren. Er ontstaan steeds vaker positieve gebeurtenissen en ontmoetingen. Door het leven te aanvaarden zoals het zich aandient kan de energie weer vrij stromen.

  Het leven voluit leven en vieren

   

  Jij wilt:

  Meer van binnen uit geluk ervaren

  Meer zingeving en perspectief ervaren in deze onzekere tijd

  Heldere focus en meer structuur in je leven

  Hoe lang duurt de training?

  In dit trainingsweekend maken we een start met een stap te zetten naar de Nieuwe wereld. Zo vergroot je je weerbaarheid in onzekere tijden en zetten we samen een krachtveld neer. Dit is een drie daagse empowerment training; locatie en data volgen nog.

  Investering in jezelf

  N

  Persoonlijke coaching, expertise & ervaringsdeskundigheid

  N

  Uitgebreide Bourgondische lunch

  N

  Van binnenuit geluk ervaren

  N

  Handletteren en moodboards maken

  N

  Diepgaande reis door je lichaam voor emotioneel evenwicht

  Hartverwarmende reacties

  Ik vond het erg bijzonder om met Dorke een connectie te ervaren met de kennis allebei HSP te zijn – hoewel ieder op een eigen en andere manier. Dorke’s werkwijze is divers en op maat. Ik vond het bijzonder prettig om te luisteren naar haar stem met mijn ogen gesloten, het is prettig om in rust en stilte een visualisatie te krijgen van wat er speelt. Ik heb ons contact als bijzonder prettig, interessant en zelfs heel dichtbij ervaren door haar persoonlijke manier van werken. Ze bezit niet alleen de kennis, maar ook de kwaliteit: de eigenschap om te luisteren en vice versa, dat ik in volle aandacht naar haar luister.

  Jan-Willem (nabij Helmond)

  Dorke stelt de goede vragen en gaf me de veiligheid en het vertrouwen wat ik nodig had om me te kunnen overgeven aan wat er was. Heel bijzonder. Dorke kan op de juiste momenten zorgen dat je over drempels heen durft door de juiste dingen te zeggen als een soort aanmoediging. Ik heb er veel aan gehad; ik heb vooral veel inzicht gekregen.

  Ik ben in mijn kracht gaan staan, ben stappen aan het zetten die ik al heel lang wilde zetten maar nooit durfde vanuit onzekerheid. De sessies hebben hier zeker een bijdrage in geleverd. Al met al een mooie positieve ervaring.

  Rita (nabij Eindhoven)