Divine Journey

klaar voor verandering in drie dagen?

jouw struggles op dit moment

 

Overprikkeld maar soms ook onderprikkeld

Zoekende; Hoe kan ik meer zingeving gaan ervaren?

Je hebt moeite om een veilige bedding voor jezelf te creëren

Wensen en verlangens zijn onduidelijk

 

Herken je dit?

  N

  Je wilt weer echt gaan Leven in plaats van Overleven

  N

  Teveel afleidingen in de buitenwereld zoals social media

  N

  Gebrek aan inspiratie om iets leuks te gaan doen

  N

  Je begint ergens aan en maakt het niet af

   

  Klaar voor de nieuwe jij?

  Het resultaat is dat je veranderd in drie dagen tijd. Ik leer je:

  Hoe je jezelf kunt ontspannen

  Hoe je geniet van geluksmomenten

  Trots op jezelf kunt zijn

  Hoe je nieuwe talenten ontdekt

  Je gaat letterlijk in je co-creatiekracht staan

  Ben je het beu om in twijfel en onzekerheid te zitten over wat er komen gaat?

  Juist in deze tijd van ontwaken worden we uitgedaagd om dicht bij onszelf te blijven. Een prachtig en soms intens proces naar bewustwording. Mooi is om dit pad niet alleen te lopen maar Samen. In een kleinschalige setting start je om in contact te komen met je hart en jouw binnenwereld; je vergroot je spirituele weerbaarheid in crisistijd.

  Jouw nieuwe wereld co-creëren

  Jouw Nieuwe Wereld co-creëren is een empowerment training waarin je op een laagdrempelige manier jouw bewustzijn gaat vergroten. Het brengt mij joy als ik een groep mensen mag begeleiden en dat er verbinding ontstaat tussen een willekeurige groep mensen. Laat jezelf meenemen op dit pad van zelfontdekking.

  Hoeveel tijd plan jij voor jezelf in?

  Ik help je weer verbinding te voelen met je kern, je verlangens, wensen, jouw diepere essentie. Je gaat je (spirituele) weerbaarheid ontwikkelen met als resultaat dat je jezelf gaat herkennen op een ander niveau wat je zowel de lichamelijke als geestelijke rust geeft.

  van overleven naar leven

  Geluk zit niet in het veranderen van hoe je nu bent, maar zit in het ontspannen in hoe je nu bent. Het gaat niet om het bevechten van je patronen en overtuigingen. Het gaat hier maar om één ding: zonder verzet de werkelijkheid toelaten in jouw wereld. Zo wordt je leven echt, zo wordt jij echt, zo worden je ontmoetingen met anderen echt. En zo ga je steeds meer ontspanning in je leven ervaren. Er ontstaan steeds vaker positieve gebeurtenissen en ontmoetingen. Door het leven te aanvaarden zoals het zich aandient kan de energie weer vrij stromen.

  Het leven voluit leven en vieren

   

  Jij wilt:

  Meer van binnen uit geluk ervaren

  Meer zingeving en perspectief ervaren in deze onzekere tijd

  Heldere focus en meer structuur in je leven

  De grootste les in mijn proces

  In de periode dat ik nog onbewust was ervaarde ik regelmatig dat ik overprikkeld thuis kwam als ik bij mensen was geweest. Bijvoorbeeld in sociale gelegenheden. Ik had grote moeite om mezelf te ontspannen. Verder hield ik altijd rekening met alles en iedereen in mijn omgeving, waardoor ik mijn eigen behoeften niet meer kon voelen. De buitenwereld was zo overweldigend dat ik nauwelijks nog contact had met mezelf.

  Natuur & creativiteit

  Wat mij in het proces ontzettend heeft geholpen, was creatief bezig zijn en actief zijn in de natuur. Dit hielp mij bij de verwerking van mijn pijn. Als ik in de natuur was, voelde ik mij even niet verdrietig. Ik voel mij in de natuur alsof ik wordt gedragen. Een gevoel van verbondenheid en totale rust. Met creativiteit kan ik mijn gedachtes loslaten en helemaal opgaan in het moment van creëren, genieten en joy. Door de ervaring in deze Journey krijg jij de handvatten om dit te integreren in jouw leven.

  Hoe lang duurt de training?

  In dit trainingsweekend maken we een start met een stap te zetten naar de Nieuwe wereld. Zo vergroot je je weerbaarheid in onzekere tijden en zetten we samen een krachtveld neer. Dit is een drie daagse empowerment training; locatie en data volgen nog.

  Investering in jezelf

  N

  Persoonlijke coaching, expertise & ervaringsdeskundigheid

  N

  Uitgebreide Bourgondische lunch

  N

  Van binnenuit geluk ervaren

  N

  Handletteren en moodboards maken

  N

  Diepgaande reis door je lichaam voor emotioneel evenwicht

  Hartverwarmende reacties

  Ik vond het erg bijzonder om met Dorke een connectie te ervaren met de kennis allebei HSP te zijn – hoewel ieder op een eigen en andere manier. Dorke’s werkwijze is divers en op maat. Ik vond het bijzonder prettig om te luisteren naar haar stem met mijn ogen gesloten, het is prettig om in rust en stilte een visualisatie te krijgen van wat er speelt. Ik heb ons contact als bijzonder prettig, interessant en zelfs heel dichtbij ervaren door haar persoonlijke manier van werken. Ze bezit niet alleen de kennis, maar ook de kwaliteit: de eigenschap om te luisteren en vice versa, dat ik in volle aandacht naar haar luister.

  Jan-Willem (nabij Helmond)

  Dorke stelt de goede vragen en gaf me de veiligheid en het vertrouwen wat ik nodig had om me te kunnen overgeven aan wat er was. Heel bijzonder. Dorke kan op de juiste momenten zorgen dat je over drempels heen durft door de juiste dingen te zeggen als een soort aanmoediging. Ik heb er veel aan gehad; ik heb vooral veel inzicht gekregen.

  Ik ben in mijn kracht gaan staan, ben stappen aan het zetten die ik al heel lang wilde zetten maar nooit durfde vanuit onzekerheid. De sessies hebben hier zeker een bijdrage in geleverd. Al met al een mooie positieve ervaring.

  Rita (nabij Eindhoven)