Playa del Carmen, México

Tijd. Ik breng veel tijd met mezelf door, zonder al te veel afleidingen. Ik ben met mezelf, in stilte, in de straat of op het strand. De omgeving verkennen, praten met de locals en ook al vrienden gemaakt die me graag wegwijs maken hier in de omgeving. Alles word geleid, door iets groters. Onzichtbaar voor mijn ogen maar voelbaar in mijn hart.

Terwijl ik in Playa verblijf, mag ik met mezelf aangaan dat ik losser ben gekomen van de materie. Losser van mijn ‘zekerheden’. Een groot besef dat ik zélf mijn veilige haven ben, het zijn niet de dingen buiten mijzelf.

Dat is de ware weg van ontwaken; om in vertrouwen te blijven. Als je in vertrouwen bent kun je zelf overgeven aan een grotere stroom. Het nemen van stappen is essentieel. De hemelse reis van de ziel is eenzaam, maar wat een rijkdom die van binnen te ervaren is. Dat is het échte leven. 

 

Street art

Waar de meeste mensen in hun vluchtige bestaan langs lopen of razen met de auto… Vind ik het de moeite waard om stil te staan bij dit prachtige kunstwerk, zomaar op straat. De dolfijnen en het water, herinneren mij aan de transitie waar wij ons in bevinden. Wat een intens gevoel van diepe dankbaarheid komt er over me heen bij het zien van dit kunstwerk; ik ken mijn missie, weet waarom ik naar Aarde ben gekomen. Als pionier om bij te dragen aan de Gouden Poort en het water. Om jou te begeleiden in jouw zelfontwikkeling. Je te helpen herinneren wie je in essentie bent.

 

Boodschap van de dolfijn

Ik ben dolfijn, spelenderwijs voer ik mijn taken uit,
ik maak ze niet zwaarder dan ze hoeven te zijn.
Ik geniet van de sociale banden die mijn leven verrijken en ben mij ervan bewust dat we in wezen allemaal familie zijn.
Door mijn levens instelling heb ik een rijk en vervuld leven.
Iedere dag is een zegening.
Elk moment gevuld met geluk en altijd iets om dankbaar voor te zijn.
Ik leef mijn leven en bestemming met bezielde overgave, elk moment.
Ik ben dolfijn, ik ben licht, bezieling, dankbaarheid.

Bron tekst dolfijnen:

www.sheiasnatuurbewustwording.nl