Inspiratie

Creativiteit waaronder handletteren is een manier van ontspannen; het is een ideale oefening om tot rust te komen. IK WIL GRAAG MEER CREATIVITEIT ONTWIKKELEN HEB JIJ TIPS HOE IK KAN BEGINNEN? IK WIL MEER TIJD VOOR MEZELF MAAR KOM HIER STEEDS NIET AAN TOE ZOU JE MIJ HIERBIJ KUNNEN HELPEN?

Meer tijd voor jezelf overhouden

Steeds vaker krijg ik dit soort vragen van hoogsensitieve mensen en mensen met een hulpvraag. Toen bedacht ik dat het tijd was voor het organiseren van een ONLINE-KOFFIEDATE. Tijdens deze sessie geef ik basistips hoe je tijd voor jezelf kunt inplannen en leer ik je de basis van handletteren met de focus op creativiteit in het nu.

Meer creativiteit en rust in je leven

Nu we bijna allemaal stil liggen is het nu het moment om hiermee aan de slag te gaan. Omdat ik hsp-ers en mensen met een hulpvraag wil helpen organiseer ik volgende week maandag 30 maart om 10:00 een ONLINE KOFFIEDATE via Skype. Normaal duurt een workshop 2 uur. Maar maandag 30 maart zal het 1 uurtje zijn. Van 10:00 tot 11:00 en van 11:00 tot 12:00. Mocht je na deze online sessie toch meer willen weten over tijd voor jezelf en leren handletteren dat kan.

Stuur mij na de sessie een mailtje dan kan ik je een voorstel doen voor een individuele coaching via ZOOM. Indien je belangstelling hebt stuur mij een email.