HSP community

Ontdek jouw mogelijkheden

Je bent jezelf volledig bewust van jouw sensitieve gave en je ervaart hier in het dagelijks leven de voordelen van. Je hebt inmiddels de kennis en kunde en nog belangrijker; je kunt het als iets positiefs ervaren. Regelmatig organiseren we leuke en inspirerende workshops, houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de activiteiten…

Wat zijn jouw natuurlijke en creatieve talenten?

Misschien herken jij deze gedachten:

  • Ik weet niet waar ik goed in ben / wat mijn talenten zijn
  • Waarom luister ik altijd naar anderen en kan ik niet op mezelf vertrouwen?
  • Hoe kan ik me prettig en veilig voelen in deze maatschappij?

Herkenbaar? Dan kan het je ontbreken aan connectie & creativiteit. Hierdoor sta je niet of nauwelijks in verbinding met jezelf. Het gevolg? Je mist de verbinding en harmonie. Resultaat: je kunt jezelf eenzaam en verdrietig of zelfs niet verbonden voelen.

Ontdek de HSP community

Daarom heb ik een effectieve methode ontwikkeld waarmee jij liefde en verbinding met jezelf leert krijgen door bewust tijd voor jezelf in te plannen. In fase 3 ontdek je jouw mogelijkheden. Je leert om even helemaal in het hier en nu te zijn en je hoofd leeg te maken.

 

Leren handletteren

Ontdek je mogelijkheden en ontwikkel je creativiteit. Resultaat is dat je helemaal in het hier en nu leert zijn. Je leert bewust tijd te maken voor jezelf.

Leren haken, de basis

Ontdek je mogelijkheden en ontwikkel je creativiteit. Resultaat is dat je helemaal in het hier en nu leert zijn. Je leert bewust tijd te maken voor jezelf.

BAREFOOT WALK

Ontdek de natuur, kom tot rust en ervaar wat stilte kan doen! Door fysiek bezig te zijn kom je namelijk ook mentaal in beweging. Resultaat is dat je meer in verbinding komt met jezelf.