HSP community

Ontdek de mogelijkheden van hoogsensitiviteit

Je bent jezelf volledig bewust van jouw hooggevoeligheid en je hebt het HSP zijn zelfs al een beetje onder de knie! Je hebt kennis en kunde over HSP zijn, en nog belangrijker; je kunt het als iets positiefs ervaren.

Hoe leuk zou het zijn als je nog meer hoogsensitieve mensen kunt leren kennen? Samen kunnen we gevoelens, struikelblokken en ervaringen met elkaar delen.

Wat zijn jouw natuurlijke en creatieve talenten?

Misschien herken jij deze gedachten:

  • Ik weet niet waar ik goed in ben / wat mijn talenten zijn
  • Ik zou graag eens willen sparren met andere hoogsensitieve mensen
  • Hoe gaan andere hoogsensitieve mensen om met hun lasten?

Of

  • Wat zou ik aan mijn gedrag kunnen veranderen zodat ik mijn talenten meer kan inzetten en omarmen?
  • Waarom luister ik altijd naar anderen en kan ik niet op mezelf vertrouwen?
  • Hoe kan ik me prettig en veilig voelen in deze maatschappij?

Herkenbaar? Dan ontbreekt het aan ontwikkeling & creativiteit. Hierdoor sta je niet of nauwelijks in verbinding met jezelf. Als je geen contact met jezelf hebt is het lastiger om contact te maken met anderen. Het gevolg? Je mist de verbinding en harmonie met jezelf en automatisch vaak ook met anderen. Resultaat: je kunt jezelf eenzaam en verdrietig of zelfs niet verbonden voelen.

Ontdek de HSP community

Daarom heb ik een effectieve methode ontwikkeld waarmee jij liefde en verbinding met jezelf leert krijgen: kom weer in verbinding met jezelf door bewust tijd voor jezelf in te plannen; dat is heel liefdevol naar jezelf toe.

In fase 3 leer jij om meer in verbinding te komen met jezelf en anderen. Je ontdekt de mogelijkheden van jouw sensitieve gaven. Je leert om even helemaal in het hier en nu te zijn, je hoofd leeg te maken door bewust tijd voor jezelf in te plannen.

Leren handletteren

Ontdek je mogelijkheden en ontwikkel je creativiteit. Resultaat is dat je helemaal in het hier en nu leert zijn. Je leert bewust tijd te maken voor jezelf.

Leren haken, de basis

Ontdek je mogelijkheden en ontwikkel je creativiteit. Resultaat is dat je helemaal in het hier en nu leert zijn. Je leert bewust tijd te maken voor jezelf.

Inspirerende wandeling

Ontdek de natuur, kom tot rust en ervaar wat stilte kan doen! Door fysiek bezig te zijn kom je namelijk ook mentaal in beweging. Resultaat is dat je meer in verbinding komt met jezelf.