HSP community

Momenteel ben ik bezig met de invulling van de HSP community én het schrijven van mijn (eerste) E-book. Laatst kon de wandeling in Best helaas niet doorgaan, de natuurgids had de wandeling gecanceld vanwege de aanscherping van de c-maatregelen. Als het aan mij had gelegen was de wandeling gewoon door gegaan. Alhoewel ik de toegevoegde waarde van de natuurgids ook wel zie en je rekent er op… er zat dus niets anders op dan het even voorbij te laten gaan.

De verwachting is dat er in februari weer een nieuwe wandeling gepland gaat worden. Hopelijk mét natuurgids en anders zonder gids. Wordt vervolgd. In deze onzekere tijden kan het lastig zijn om activiteiten in (kleine) groepen door te laten gaan gezien de huidige maatregelen en evt. verscherping hiervan. Het organiseren van wandelingen en creatieve activiteiten zoals leren handletteren en leren haken geeft in deze tijd extra uitdagingen. Wat ik merk is dat er veel behoefte is om elkaar te ondersteunen, verbinden en saamhorigheid. Zo ontstond bij mij het idee om te starten met podcasting. Dat is waar ik een begin mee heb gemaakt. De podcasts worden een combinatie van verhalen, ervaringen maar ook interviews. Wat wil jij leren? Welk onderwerp boeit jou? Stuur mij een bericht!

Leren handletteren

Ontdek je mogelijkheden en ontwikkel je creativiteit. Resultaat is dat je helemaal in het hier en nu leert zijn. Je leert bewust tijd te maken voor jezelf.
SOON!

Leren haken, de basis

Ontdek je mogelijkheden en ontwikkel je creativiteit. Resultaat is dat je helemaal in het hier en nu leert zijn. Je leert bewust tijd te maken voor jezelf.
SOON!

Inspirerende wandeling

Ontdek de natuur, kom tot rust en ervaar wat stilte kan doen! Door fysiek bezig te zijn kom je namelijk ook mentaal in beweging. Resultaat is dat je meer in verbinding komt met jezelf.