De vraag “Wil jij Jezus leren kennen?” werd mij vorig jaar gesteld. Op een ochtend dat ik in Eindhoven centrum was. Gewoon even een praatje maken met de mensen van de ambulance “Jezus red”. Bij ‘toeval’ trof ik deze mensen, we deden een gezamenlijk gebed in de stad, in verbinding met Jezus. Alles loopt zoals het lopen moet. Welkom in mijn leven! Ik heb Jezus (bewust) toegelaten in mijn leven. Vanaf die dag kwam alles nog meer in een stroomversnelling voor mij.

 

“Hij” wijst mij de weg

De wereld jaagt tegenwoordig maar door. Veel mensen zijn moe, gestressed of afgemat en zijn op zoek naar ontspanning en rust. Dit leven heeft veel te bieden, maar alleen Jezus kan je rust en vrede in je hart geven. Rust van binnenuit. Hij is niet alleen gestorven om jouw zonden op zich te nemen, maar ook om al je zorgen, verdriet en pijn te dragen. Jezus wil je echt rust geven en ware voldoening in het leven. Leg je lasten bij Hem en Hij zal alles nieuw maken! Ik nodig je uit om het Goddelijk in je Zelf weer te ontdekken. Zodra je daar weer contact mee krijgt ontstaat er een sereniteit in je Zelf en je ziet ook langzaam maar zeker je omgeving veranderen. Liefdevolle mensen komen op je pad, de juiste omstandigheden, synchroniciteiten en natuursymboliek gaat je meer opvallen. Persoonlijk zie ik het als een grote ondersteuning voor mijn ascentie proces.

 

onvoorwaardelijke liefde

Sinds deze ontmoeting en dit gebed, aanroeping, intentie hoe je het ook wilt noemen… Ben ik nog meer verfijnd afgestemd op het veld van onvoorwaardelijke liefde. Altijd was er al een lijntje tussen mijn ziel met de bron. Echter dit veld, metaforisch denk aan een gevulde ballon, is gegroeid. Deze volle ballon is de levenskracht vanwaar ik mijn levensenergie ontvang. Dit is altijd een volle ballon. Door bij me Zelf te blijven, het spreekwoordelijke lijntje te blijven voelen. Wakker te blijven in wanneer ik mezelf laat afleiden, hup en dan weer terug naar de rode draad (zielsweg). Op het moment dat ik ervaar dat de “ballon” weer slapper wordt, weet ik dat ik me heb laten afleiden. (Denk aan mensen, situaties, verkeerde keuzes).

 

Onze worsteling

Waar sommigen van ons de ‘honger’ naar vervulling zoeken, de missing link. Het is vaak onduidelijk wat de missing link in ons leven is. Gevolg daarvan is om de eenzaamheid en pijn niet te hoeven voelen, laten we ons afleiden. TV, social media, gezelligheid, gokken, drinken wat het mag zijn. Door de weeks zijn we druk met werken en allerlei verplichtingen waardoor we in onze vrije tijd nauwelijks meer voelen waar we écht behoefte aan hebben: dat is helemaal tot jezelf komen. Omdat dit vertroebeld is kun je je verveeld of doelloos voelen.

Uiteindelijk is de vervulling niet te vinden in de zaken buiten ons zelf. Het veld van de gecreëerde matrix is zo sterk dat we ons hier vaak onbewust door laten leiden (lijden). Telkens is opnieuw de prikkel nodig om te ervaren (dopamine). Op het moment dat je jouw connectie met het Goddelijke (in je Zelf) weer hersteld hebt kun je alle verlangens die je hebt omgezet worden in kracht, een immense power, creatiekracht. Het geboren worden van iets nieuws, de acties voor jouw hogere doel. Voor het hogere doel hier op Aarde.