Van 3D naar 5D

In de winter van 1980 gebeurt er iets vreemds tijdens een filmpremiere in het Amsterdamse Tuschinski theater. Terwijl Tijn daar binnen loopt, voelt hij ineens een hand op zijn schouder. Ineens staat hij oog in oog met een gedistingeerde heer in een zwart pak met keurig gekapt zilvergrijs haar. ‘Hallo mijn vriend’ zegt hij met een vreemd accent. ‘Ik heb een boodschap van je moeder’. ‘Wat? Wat is er met haar? Is ze in orde?’ ‘Ja hoor maar ze heeft je hulp nodig. Ze gaat namelijk ascenderen, en om dat te kunnen doen, heeft zij meer licht nodig’.

Waar heeft deze man het over? Hij neemt Tijn mee en stelt zich voor als Time Bender, ik ben een goede vriend van jouw moeder. Om de boodschap te begrijpen, moet ik je eerst een paar dingen uitleggen. ‘Oke, ik ben heel benieuwd!’ zei Tijn.

Jouw moeder werd zo’n dertien miljard jaar geleden geboren. Zij was en is de meest prachtige planeet die het Universum ooit heeft gezien. ‘O, die moeder…’ Time Bender verteld vervolgt: ‘De aarde is uniek. De oorspronkelijke planners noemden haar de Levende Bibliotheek, omdat zij de codes bevat tot alle mogelijke levensvormen in het Universum. Dat is de reden waarom er zoveel is gevochten om de Aarde. ‘Hebt u het over buitenaardsen die om de Aarde vochten?’ vraagt Tijn. ‘Ik heb het over rassen vanuit het hele Universum. Veel van deze rassen zijn oeroud en waren hier lang voordat de eerste mensen arriveerden. Ik weet dat jullie dit niet op school leren.

De waarheid achter de vijfde dimensie

‘Jullie wordt verteld dat mensen zich via een natuurlijk evolutionair proces ontwikkelden vanuit aapachtige voorouders om de meest intelligente soort op de planeet te worden, en mogelijk zelfs van het hele Universum. Maar de waarheid is precies het tegenovergestelde: mensen zijn niet natuurlijk ontstaan vanuit apen, ze zijn niet alleen in het Universum en zijn momenteel niet bepaald de meest intelligente soort’.

‘Dus u heeft het over buitenaardsen?’ Weet je dat het Universum bestaat uit net zoveel bewoonbare planeten als dat er mensen op Aarde zijn? En, technisch gezien, zijn jullie ook buitenaards. Julie zijn lang geleden gezaaid door buitenaardse rassen’ weet Time Bender te vertellen. De mensheid is een zeer speciaal ras, ook al zijn jullie dit zelf vergeten.

‘Wij noemen jullie het Koninklijke Ras, omdat het volledige DNA potentieel in jullie ligt opgeslagen. Mensen dragen genen in zich van zo ongeveer elk ras in het Universum: Pleiadiërs, Orions, Lyrans, Sirianen, Anunnaki, Vegans, Andromedans, Retillianen en Zeta. Mensen bevatten de Universele Code van Leven. Dat is waarom zij zo bijzonder en zo waardevol zijn’.

Herken de signalen van de shift

‘De codes zijn nodig om de Levende Bibliotheek te activeren en je te doen ontwaken voor je volledige potentieel. Dat is waarom het hele Universum op dit moment gespannen naar jullie kijkt. Iedereen is benieuwd om te zien wat de mensheid nu gaat doen’. ‘Ik vertelde je al dat de Aarde binnenkort gaan ascenderen. De enige manier om zich te bevrijden van de ketenen van oorlog en destructie is om haar frequentie te verhogen. En omdat zij dit doet, komen nu ook alle Aardewezens in die verhoogde trilling. Gaia, jouw moeder, beweegt nu van de derde dimensie naar de vierde en de vijfde. Maar om dit proces te doen plaatshebben, heeft zij meer licht nodig’.

‘Wat is een dimensie? Een dimensie is een realiteitsfrequentie. Jullie leven op dit moment in een derde dimensie realiteit, wat betekend dat je alleen deze frequentie waarneemt – zoals een radio of televisiezender waarop je bent afgestemd. Er zijn veel meer frequenties, maar je ervaart ze allen wanneer je je ontwikkelt en leert om daar op af te stemmen’.

‘Wanneer er meer licht in de Aardse atmosfeer binnenstroomt, kunnen de oorspronkelijke codes worden geactiveerd. Dit zal jullie DNA upgraden en uitlijnen. Jullie zullen je grootsheid weer herinneren en de levende belofte van het Universum worden. Je moet goed begrijpen dat hetgeen de mensheid nu gaat doen van cruciaal belang is voor alle sterrenrassen. De vraag is: zullen jullie ascenderen naar het volgende niveau en leren om in harmonie met elkaar en jullie planeet te leven, of zullen jullie jezelf terug katapulteren naar een stenen tijdperk me als gevolg opnieuw vele cycli van dood en wedergeboorte?’

‘De Aarde is het derde grote experiment om een planeet te zaaien om zo de polariteiten op te lossen. Hopelijk zal dit het laatste experiment zijn. Jullie zijn oeroude conflicten aan het oplossen door deze thema’s in jullie huidige tijd tot leven te brengen. Als jullie dit begrijpen, en leren van eerdere fouten, dan zal het Spel van Leven evolueren naar een hoger niveau. Als jullie in staat zijn om de puzzel op te lossen, zullen jullie je voorvaderen helpen om zich verder te ontwikkelen en weer een gerespecteerd deel te worden van het Grote Geheel’.

‘Wow!’ zegt Tijn, er wordt dus heel wat van ons verwacht. Ik geloof niet dat er veel mensen op Aarde zijn die doorhebben dat wij het derde grote experiment zijn om de polariteiten op te lossen’.

5 tips om je hart te openen

Het enige wat je hoeft te doen is meer licht creëren, zegt Time Bender. Daarom vraagt Gaia jou om Cirkels van Licht te bouwen. De uitdaging van het leven in deze derde dimensie is om van dualiteit naar eenheid te gaan. Wat ook een belangrijke rol speelt in deze dimensie is het ego, ons ik-besef. Time Bender noemt dit steevast ons ik-programma. We nemen beslissingen op basis van deze persoonlijke identificaties, met onze linkerhersenhelft, de ratio in plaats van op basis van hart, gevoel en intuïtie.

De vierde dimensie komt overeen met het vierde chakra, het hartchakra waarbij we in contact komen met eenheid. Het hart is gericht op heelheid en is een portaal naar hogere dimensies. Zodra je dit gebied betreedt, is er direct werk aan de winkel, want wanneer je heelheid ervaart, komt ook de pijn van afgescheidenheid omhoog. Dat is de reden waarom er momenteel zoveel pijn, bedrog, verraad en angst zichtbaar wordt op de Aarde. In deze periode komen oude pijnen en onverwerkte gebeurtenissen omhoog.

  1. Verwerk de pijn door toe te laten (loslaten)
  2. Wanneer je in staat bent oude pijn toe te laten, zal die jou loslaten
  3. Maak contact met de kleine ruimte in je hart
  4. Eerst moet het donkerder worden voordat het licht doorbreekt
  5. Durf het universum om hulp te vragen

Zo ga jij om met de shift naar 5D

De hele wereld lijkt te sidderen van angst voor een virus, sluit zich op, scheidt zich af en hoopt dat ‘iemand’ het voor ons zal oplossen. Wij zullen onszelf moeten redden, omdat we alleen dan onze lessen leren en naar een volgende level van het Spel van Leven kunnen gaan.

Vanuit de vijfde dimensie kun je reizen in tijd en ruimte. Je ervaart jezelf als een multidimensionaal wezen, wat betekent dat je in verschillende dimensies op verschillende planeten leeft. Je bent je bewust dat we in een multiversum leven waarin alle realiteiten bestaan. Je hoeft alleen maar af te stemmen om verschillende realiteiten te ervaren. Je kunt iedere gewenste vorm aannemen en instant manifesteren.

Ten eerste moet je je eigen frequentie verhogen en anderen inspireren hetzelfde te doen. Ten tweede is het belangrijk om compassie te ontwikkelen. Zolang jullie blijven strijden tegen denkbeeldige vijanden – terroristen, virussen, illuminatie, enzovoorts – kun je niet naar 5D. Het laatste is; doe de dingen samen: deze sprong in bewustzijn kan ontstaan door een groot en krachtig veld te creëren. Denk maar aan de Hopi Indianen “Wij zijn degene op wie we hebben gewacht”.

 

Bron: Time Bender, de man die de Aarde kwam redden – Tijn Touber