De zanglijster zingt zijn eigen lied

Hallo lief mens,

Wat een cadeautje om de zanglijster te zien en zijn concert te mogen horen. “Gewoon” terwijl ik een kopje koffiedrink in de tuin. De vogel pakt het podium op het puntje van het dak;
♥ zie je mij?
♥ hoor mij…?

Vier de dag van het grote ontwaken

Als een dier erg opvallend of van zich laat horen, is de kans groot dat deze een boodschap heeft voor jou. Vaak zoeken we de antwoorden in ons denken, omdat we zo geprogrammeerd zijn. Op school, door de omgeving, het werk.

Soms zit je verweven in allerlei heftigheid waardoor je uit balans bent geraakt. Het vermogen om helder te denken en te voelen is dan even weg. Dan loop je het rondje nog een keer en valt uiteindelijk het kwartje. Je herkent het misschien wel dat sommige antwoorden in de loop der tijd pas duidelijk worden? Als je ‘de les’ hebt geleerd. Soms ben je er niet klaar voor om de realiteit onder ogen te komen, dan krijg je vanzelf weer een kans. Het universum en moeder aarde helpt je op je pad door symbolen, dieren en synchroniciteiten. Alles wil aan het licht komen, zodat er weer balans ontstaat.

De natuur wil niets liever dan met ons samenwerken! Dat is onze oorsprong. De plek waar ik nu verblijf heeft een kunstzinnige tuin en daar zijn talloze plekken die perfect laten zien hoe de natuur samen werkt met de mens.

♥ De paden in het bamboe bos

♥ de vlierbessen struik die zich heeft gevormd tot een prieeltje.

♥ Kruidentuin met ‘wilde’ bloemen

Wonderlijk om dat te mogen ontdekken. We zijn zo gewend geweest om de natuur te willen sturen, maar hoe zou het zijn als wij de natuur weer gaan volgen?

Hoe staat het ervoor met jouw levenslied?

 

Boodschap zanglijster

Ik ben zanglijster, zanger van het eeuwig durende licht. Ik roep de Goddelijkheid in je aan.  Ik spoor je aan je te herinneren wie je bent! Ga in je kracht! Stap in je licht! Niks kan jou nog deren wanneer je werkelijk en volledig weet hoe groots jij bent. Ik bejubel jou en vier de dag van het Grote Ontwaken.

Illusies, valse zekerheden, schaduwen en saboteurs, het zijn enkel lessen, verder niets. Wat rest, wat blijft, voor nu en voor altijd is het stralende licht dat jij bent! Ik vier je aanwezigheid, ik vier het moment waarin jij dit ook beseft!

Fotocredits: Sjaak Bruijsten

Tekst:  www.sheiasnatuurbewustwording.nl