Over mij

Quote of the day

“Ik ben maar water” zei de druppel

“Je schittert” zei de zon

– Unknown

 

Opleiding

Ik ben in 2014 gestart met de opleiding tot hulpverlener (verpleegkunde). Dankzij het pad wat ik heb mogen bewandelen kan ik mij nu ervaringsdeskundige noemen. Mijn pad van zelfontdekking bestaat onder andere uit:

 

 • Eigen angsten aangaan
 • Natuurbewustwording & natuurwetten
 • Zelfstandige in wijkverpleging
 • HSP begeleider (Instituut EszenzZ Amsterdam) HBO
 • Lichaamsgericht hypnotherapeut (Hypenzo Waalre) HBO
 • Lezingen bij Jan Storms M.A. Bewustzijnsdeskundige over psychopathie
 • Yin Yang en Hatha yoga
 • Mediteren
 • Basiscursus tekenen bij Atelier Gabriele
 • Natuurboerin bij Natuurboerderij Baarschot

Mijn verhaal

Mijn wieg stond in Brabant in een geweldig mooie en natuurlijke omgeving. De naam Dorke werd mij gegeven, dat betekent Geschenk van de Schepper. Persoonlijk vind ik het een waardevolle betekenis, hoewel ik op zondag niet naar de kerk ga. Als kind creëerde ik graag mijn eigen wereld waar ik me terug kon trekken. Hutten bouwen, kruiden plukken en hier thee van maken. Eigenlijk ben ik van nature altijd al intuïtief en sterk met de natuur verbonden geweest. Later werd mij steeds duidelijker waarom ik het nodig had om mij af te zonderen in de landerijen, in de stilte. Het avonturieren begon dus al op jonge leeftijd. Hier vond ik mijn rust en (eigen)wijsheid in. Dit gaat nog altijd hand in hand met mijn interesse in magie en innerlijke vrijheid.

 

betekenisgeving

Dat er op eigen kracht veel mogelijk is weet ik als geen ander. Ik heb geleerd dat er kracht in kwetsbaarheid zit. Meer ervaren (open staan) in de wereld betekent voor mij dat ik dit als een gave kan inzetten. Zo zie ik bijvoorbeeld snel het geheel en kan ik makkelijk verbanden leggen. Door het meemaken van o.a. verlieservaringen kan ik mij goed inleven in de ander. Dat is betekenisgeving.

Missie

Van een vol hoofd naar een open hart

Mijn missie als inspirator is om (hoog gevoelige) mensen bewust te maken van van hun eigen innerlijke leiderschap. Dat het leven vanuit het hart geleefd gaat worden in plaats van uit het hoofd. Zodat er weer flow ontstaat in zowel de privé situatie als in het werkende leven. Dankzij bewustwording kan er weer op de juiste manier omgegaan worden met de prikkels in de omgeving. Je komt erachter wie je bent, wat je doet en de ruis valt weg. Je wordt helderder waardoor je met meer gemak je zielspad kan bewandelen. Op het moment dat je vanuit je eigen centrum leeft kun je dicht bij jezelf blijven, in welke situatie dan ook.

Contact maken met jouw innerlijk leiderschap

   Vrij mens zijn door je eigen plek in te nemen in dit leven

   Op jezelf vertrouwen en op de begeleiding die er is vanuit het universum

   Je eigen passies leven en daar uitdrukking aan geven

   Voelen dat je er toe doet en opkomen voor jouw zielenbedoeling

   Droomleven

   Met trots kan ik zeggen dat mij dat gelukt is. De begeleidingsvormen die mij daarbij geholpen hebben en waarin ik mij geschoold heb geef ik graag door aan mijn cliënten. Door middel van o.a. hypnotherapie onderliggend trauma transformeren waardoor je kunt versnellen in energetische processen.

   Overige werkvormen:  lichaamswerk, creatieve therapie, effectieve communicatie, onthechting, contact met de natuur en opdrachten om in het dagelijkse leven toe te passen.

   In de aanloop naar mijn droomleven in het buitenland leef ik mijn visie wel al vanuit mijn boshuisje in Brabant. Die lieve man en de hond mogen nog gaan komen. Wel ben ik al omringd met gelijkgestemden. Met vrolijk enthousiasme en empathische diepgang begeleid ik mensen naar hun ware, krachtige Zelf. Op weg naar hun droomleven. Dat vervult mij volledig.

   PASSIE

   Awaken to love

   Het echte leven is voor mij om in de natuur te wonen vlakbij meren en rivieren. Om vrij te zijn van de matrix en in verbinding te zijn met ons Zelf, de natuur en gelijkgestemden in de omgeving. Vanuit diverse plekken in Europa begeleid ik mensen bij hun transformatieproces naar hun ware Zelf, hun zielenbedoeling. Mijn eigen levenswandeling is de bron waarmee ik anderen inspireer en motiveer.

   Het ontwakingsproces betekent dat je meer gewaar wordt van wat er is. We leven in een droomstaat en zijn in de veronderstelling dat wat we waarnemen ‘echt’ is. In werkelijkheid leven we in een droom. Het gewaar worden is een groei proces waarin ik je liefdevol begeleid.