Over mij

Quote of the day

Als je van je Zelf leert houden, gaat het Leven van jou houden

Dorke

Opleiding

Ik ben in 2014 gestart met de opleiding tot hulpverlener (verpleegkunde). Dankzij het pad wat ik heb mogen bewandelen kan ik mij nu ervaringsdeskundige noemen. Rond mijn dertigste werd ik mij bewust van mijn (hoog) gevoeligheid. Mezelf vrij ontwikkelen geeft mij ruimte om de Goddelijke intelligentie door mij heen te laten stromen.

Mijn pad van zelfontdekking

Eigen angsten aangaan

Zelfstandige in wijkverpleging 2018 - 2021

Gecertificeerd HSP begeleider HBO 2019

Lichaamsgericht hypnotherapeut HBO 2020 - 2022

Rondreis van drie maanden door Mexico 2023

viva México

Mijn verhaal

Mijn wieg stond in Brabant in een geweldig mooie en natuurlijke omgeving. De naam Dorke werd mij gegeven, dat betekent Geschenk van de Schepper. Persoonlijk vind ik het een waardevolle betekenis, hoewel ik op zondag niet naar de kerk ga.

Nieuwsgierige onderzoeker

Als kind creëerde ik graag mijn eigen wereld waar ik me terug kon trekken. Van nature ben ik altijd al intuïtief en sterk met de natuur verbonden geweest. Later werd mij steeds duidelijker waarom ik het nodig had om mij af te zonderen in de landerijen, in de stilte. Leren van het Leven door zélf op ontdekking te gaan.

Missie

Leven in onvoorwaardelijke liefde

Mijn missie is om de Goddelijke essentie binnen in jezelf te (her)ontdekken door drie basisprincipes toe te passen.

Dit zijn:

1) Het Goddelijke in alles zien

2) Al het leven koesteren

3) Dankbaarheid

De weg vrijmaken voor je Zelf van binnen-uit.

Hoe goed ken jij je-zelf?

   Vrij mens zijn door je eigen plek in te nemen in dit leven

   Op jezelf vertrouwen en op de begeleiding die er is vanuit het universum

   Je eigen passies leven en daar uitdrukking aan geven

   Voelen dat je er toe doet en opkomen voor jouw zielenbedoeling

   Droomleven

   Met trots kan ik zeggen dat mij dat gelukt is. De begeleidingsvormen die mij daarbij geholpen hebben en waarin ik mij geschoold heb geef ik graag door aan mijn cliënten.

   Overige werkvormen:  lichaamswerk, creatieve therapie, effectieve communicatie, onthechting, contact met de natuur en opdrachten om in het dagelijkse leven toe te passen.

   Met vrolijk enthousiasme en empathische diepgang begeleid ik mensen naar hun ware, krachtige Zelf. Op weg naar hun droomleven. Dat vervult mij volledig.

   PASSIE

   heal and evolve in human consciousness

   Het echte leven is voor mij om in de natuur te wonen vlakbij meren en rivieren. Om vrij te zijn van de matrix en in verbinding te zijn met ons Zelf, de natuur en gelijkgestemden in de omgeving. Vanuit diverse plekken in de wereld begeleid ik mensen bij hun transformatieproces naar hun ware Zelf, hun zielenbedoeling. Mijn eigen levenswandeling is de bron waarmee ik anderen inspireer.

   CONNECT WITH ME AND MY STORIES