Reviews

REVIEW TRAINING

Ik ken HSP vooral als psychologie (het verhaal over de eigenschap). Ik vond de praktische opdrachten fijn om te doen die hier mee te maken hebben. Wat de training mij heeft opgeleverd klinkt misschien gek, maar in de eerste plaats de structuur dat ik elke vrijdag wat had om naar uit te kijken.

Waar ik de eerste keer tegen aan liep was het thema Aarden, daar mag ik verder mee aan de slag.

Thijs S.

REVIEW TRAINING

“Wat wil ik nu eigenlijk?” Ik wist niet zo goed wat ik met mezelf aan moest. Dat gaf mij het inzicht dat ik met mezelf aan de slag wilde.

Dorke is een warme persoonlijkheid en tegelijkertijd de rust zelve. Dorke is intuïtief, betrokken en ervaren. Ze weet mede door een goede zelfkennis, een afwisselende training neer te zetten.

De lessen in de training gaan over het leren van je grenzen aangeven, je bewust worden van je gedachten ( en de invloed hiervan). Uit je comfortzone stappen tot het maken van een levenslijn. Door deze onderwerpen aan te gaan, ga je de confrontatie met jezelf aan. Je gaat je binnenwereld verkennen. En dat alles in een veilige omgeving, met een gespecialiseerde docent. Hierdoor kwam ik er achter; wie ik werkelijk ben.

Resultaat van de training is dat ik me erg bewust ben geworden van mezelf. Ik sta meer open. Ik ervaar de wereld op een andere, positieve manier. Ik kan beter mezelf (lichaam) voelen, waardoor ik beter weet wat goed voor mij is. En daardoor maak ik nu keuzes vanuit mezelf, vanuit het hart. Ik doe wat ik wil, dat voelt goed. Ik leef nu meer mijn leven. Een mooie en waardevolle ervaring.

Stephan van S.