Broncontact bestaat echt, ik ervaar het al mijn hele leven, omdat ik het me realiseer en er daadwerkelijk bewust van ben.
De meeste van ons zijn de herinnering kwijt wie we werkelijk zijn. Omdat we geboren zijn met geheugenverlies. Broncontact betekent dat je je er bewust van bent dat je een innerlijke verbinding hebt met de onvoorwaardelijke liefdesbron van al wat is, de scheppende kracht waar we allemaal deel van uit maken.

Op het moment dat je in overgave leeft en begrijpt wat werkelijke onvoorwaardelijke liefde is, en die toepast 24/7 met die wetenschap te handelen groeit de verbinding met de bron. Daarmee nemen de synchroniciteiten en wonderen in je leven toe. Na de stap die je zelf zet omdat je een soeverein wezen bent er wonderen om je heen gebeuren van klein tot groot. De bron zal je nooit dwingen om dat pad te lopen, slechts uitnodigingen geven dat je getriggerd te worden om het te zien. Als je er aan toe bent om dat te activeren. Broncontact is om te herinneren wie je bent, de wereld te transformeren van dualiteit naar eenheid.

De goddelijke essentie binnen in jezelf kan ontdekt worden door drie basisprincipes toe te passen. Het is mijn missie om je in lijn te brengen met het perspectief van de goddelijke essentie en zo inspireren tot diepgaande persoonlijke transformatie. Dit zijn:
1) Het Goddelijke in alles zien;
2) al het leven koesteren; en
3) dankbaarheid.